Gratis adverteren api

 

Drumles Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar

Drumles Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar
Prijs:
€ 29.50
Bekeken:
9068 keer sinds 26-02-2015, 13:01:49
Telefoon:
+31 (0)641019023
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Drumles bij Drumschool Paul Castricum

Plezier, kwaliteit en persoonlijkheid dat is waar we voor staan. We geven op de moderne manier les. Dat wil zeggen dat de wensen van de leerling voorop staan. Hierdoor heb je er meer plezier in en boek je sneller vooruitgang. We geven uitsluitend les op echte drumstellen (dus geen elektronische sets) want alleen dan kun je goed leren drummen. Dit is ook belangrijk voor je motivatie want als drummer wil je het echte gevoel ervaren!

Proefmaand?
Nu tijdelijk voor €25,- krijg je bij ons 4 lessen en een elektronisch drumstel bij je thuis. Met deze unieke proefmaand kun je geheel vrijblijvend ervaren of het drummen bij je past. Het drumstel wordt ook nog eens bij je thuis afgeleverd en op maat geïnstalleerd. Heeft u na de proefmaand nog geen eigen drumstel? Geen probleem, je kunt eventueel een drumstel van ons huren.

Niveau?
Bij drumschool paul castricum wordt er lesgegeven aan beginners, gevorderden en zelf professionele drummers. Drumdocenten die wat nieuwe input willen komen ook regelmatig langs. Ook leerlingen die zich willen voorbereiden op het conservatorium zijn bij ons zeker aan het juiste adres.

Neem rustig een kijkje op onze website,

Tot ziens bij Drumschool Paul Castricum!

Foto`s

Geen afbeelding Geen afbeelding Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)