Gratis adverteren api

 

groepenkasten

groepenkasten
Prijs:
€ 0.00
Bekeken:
10087 keer sinds 20-01-2014, 11:27:04
Telefoon:
+31 (0)537113634
Nog geen bod geplaatst.
 

Advertentie beschrijving

Groepenkastbestellen.nl is een onafhankelijke specialist op het gebied van groepenkasten, meterkasten, losse componentenen en andere elektrotechnische materialen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor kwalitatief hoogwaardige groepenkasten, groepenkast componenten, meterkasten en elektrotechnische materialen.

Wij leveren groepenkasten, meterkasten, losse componenten en andere elektrotechnische materialen aan zowel particulieren als bedrijven. Op deze site kunt u gemakkelijk uw eigen groepenkast samenstellen door eerst een basis model te kiezen, gevolgd door de losse componenten. De groepenkast wordt dan volledig afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd op de gewenste bestemming, ook kunt u er voor kiezen dat wij de groepenkast op locatie monteren want wij monteren de groepenkasten door heel Nederland.

Op dit moment kunt u voor EMAT, Eaton/Holec, AEG, Hager, ABB-Haf en Attema groepenkasten bij ons terecht. Voor al deze merken leveren we zowel 1 fase als 3 fase groepenkasten.

U kunt op 4 verschillende manieren een groepenkast bestellen:
- Door een basis model te kiezen en deze aan te passen naar eigen wens
- Op maat, formaat van de kast kiezen en deze vullen met componenten
- Telefonisch contact op nemen met één van onze medewerkers
- Offerte aanvragen!

Heeft u nog vragen betreffende groepenkasten, meterkasten, losse componenten of andere elektrotechnische materialen? Neem dan direct contact op met Groepenkastbestellen.nl via e-mail info@groepenkastbestellen.nl of telefoon 053 711 36 34.
Wij adviseren u graag!

Foto`s

Geen afbeelding

Ook hier adverteren(tip)